Αγαπημένη μου Σουσού,

διαβάζω φανατικά τη στήλη σου και ήρθε η σειρά μου να σου γράψω, γιατί ειλικρινά θα ήθελα τη γνώμη σου.

Είμαι 27 ετών και πριν ένα μήνα περίπου προέκυψε ένα φλερτ με έναν συνάδελφό μου στο γραφείο, 3 χρόνια μεγαλύτερο, ελεύθερο (δεν έχει σχέση, τσεκαρισμένο). Ματιές στη δουλειά, υπονοούμενα και τα γνωστά.

Βρήκα ευκαιρία και τον προσκάλεσα για ποτό μετά τη δουλειά μαζί με την υπόλοιπη παρέα από το γραφείο (είναι λίγο αντικοινωνικός και δεν πολυσυμμετείχε μέχρι τώρα) και ήρθε πρόθυμα και με βλέμμα όλο υποσχέσεις. Γενικά δεν πολυμιλάει, είναι ο τύπος ο βαρύς. Αφού την πρώτη φορά που βγήκαμε για ποτό δεν παίχτηκε κάτι παραπάνω από τα γνωστά, τη δεύτερη αποφάσισα να γίνω πιο τολμηρή μπας και πάρει μπρος. Να αναφέρω εδώ, χωρίς διάθεση ψωνισμού, ότι είμαι πολύ εμφανίσιμη κοπέλα και συνήθως εγώ τα ρίχνω τα άκυρα. Φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα να τα πληρώσω. Κι αυτός όμως είναι ωραίος άντρας και γοητευτικός.

Εκεί που λες που συζητούσαμε οι 2 μας, μέσα στην κοινή παρέα, είπαμε και για το σπίτι του που σκέφτεται να ανακαινίσει. Οπότε του ανέφερα ότι έχω παρακολουθήσει σεμινάρια εσωτερικής διακόσμησης (ισχύει) και του σκάω την ερώτηση «Πότε θα με καλέσεις στο σπίτι σου να το δω και να σου δώσω καμιά ιδέα;»

Στο πιάτο του το ‘δωσα. Και αυτός τι είπε; «Θα σου πω να έρθεις όταν πάρω άδεια από τη δουλειά και έχω περισσότερο χρόνο».

Και φυσικά όσο πήρε εσένα τηλέφωνο τόσο κι εμένα. Το έφαγα το χι κανονικά.

Δεν ήμουν τρελά ερωτευμένη, αλλά μου άρεσε πολύ και τον θεωρούσα σίγουρο κρίνοντας από όσα είχαν προηγηθεί. Μπορεί να είναι θέμα εγωισμού, το παραδέχομαι, αλλά θέλω γνώμη: Γιατί πιστεύεις ότι ένας άντρας μπορεί να απορρίψει το σεξ (δε λέω για σχέση) μια μια ωραία κοπέλα, που έχει δείξει ότι του αρέσει έστω και σε επίπεδο φλερτ;

Φιλιά πολλά και ευχαριστώ!!!

Αnonymous

 

Αγαπημενότατη, Υπερτρισμέγιστη, Καρατιτανοτεράστια Anonymous,

Διάβασα με μεγάλη απόλαυση το γράμμα σου που το εκτύπωσα σε χαρτί αλληλογραφίας κόκκινο του χαλασμένου παντζαριού, από αυτά τα αρωματικά μου είχε δώσει μια ανιψιά μου πριν 15 χρόνια κι ακόμα κρατάνε.

Τι τις θες καρδιά μου τις σχέσεις στο γραφείο; Τόση έλλειψη από άντρες πια; Μια χαρά κορμί είσαι, τράβα λίκνισέ το, όλο και κάτι θα βρεις.

Η υστερία που μας πιάνει όταν δε μας θέλουν αποδεικνύει ότι όση αρχιδοκρατία κι αν έχει παραμείνει στις μέρες μας, εμείς είμαστε που τελικά επιλέγουμε. Και πότε κάτι αρχίζει και πότε κάτι τελειώνει και πόσο κρατάει και πόσο σπουδαίο είναι.

Βρίσκονται φού και φού όμως και μερικοί άντρες που δεν σε βλέπουν μόνο σαν κινούμενη μηχανή του σεξ και που μπορεί να έχουν άλλα γούστα από εσένα. Άσε που κάποιοι σκέφτονται κιόλας κι εκεί μας τα χαλάνε εντελώς. Μπορεί να γουστάρουν γυναίκες με γραβάτες, γυναίκες μεγαλύτερες, γυναίκες με διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς, γυναίκες παπαγάλους, γυναίκες παγώνια, όλα τα προηγούμενα σε άντρες ή κάτι εντελώς διαφορετικό από σένα.

Το φλερτ είναι υγιές και ευχάριστο αλλά δε σημαίνει ούτε ότι θα οδηγήσει σε ξέσκισμα, ούτε σε αρραβώνα.

Επειδή είμαστε το κέντρο του κόσμου μας, δε σημαίνει ότι είμαστε το κέντρο και των άλλων. Καλή μου γοργόνα, επειδή το φλερτ μπορεί να μην προχωράει, δε σημαίνει ότι κάποιος μας σέρβιρε χυλόπιτα, ούτε ότι εσύ βρωμάς ψαρίλα απαραίτητα.

Κι ακόμα κι αν μας την σέρβιραν, την τρώμε σαν κυρίες, πίνουμε μια σοδίτσα και την πέφτουμε για ύπνο για να ξυπνήσουμε φρεσκαδούρες την επόμενη μέρα και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι.

Τι είχαμε, τι χάσαμε, ψωλέω σε ξεχάσαμε που έχει πει και η μεγάλη Έφη Σαρρή, που τώρα που το σκέφτομαι, έχω 4 μέρες να την σκουντήξω στο Facebook και θα μου έχει κρατήσει μούτρα.

Φεύγω τώρα, γιατί έχω κουτσομούρες στο τηγάνι.

Φιλιά στα μούτρα
Η Σουσού σου

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού