polinari808

Μαντάμ Σουσού μου, μια γλυκιά καλησπέρα!

Σου γράφω κι εγώ αυτό που με απασχολεί τελευταία μήπως και μέσα απ’ τις συμβουλές σου καταλήξω κάπου…
Είμαι 23 χρονών και πριν περίπου έναν μήνα γνώρισα ένα παιδί 24 χρονών που μου άρεσε και του άρεσα απ’ την πρώτη στιγμή. Χωρίς να πολυλογώ ήμασταν μια χαρά μέχρι που μου έστειλε η «γυναίκα του», όπως είπε. Κανονίσαμε συνάντηση για να μιλήσουμε από κοντά κι έμαθα πως είναι μαζί 2,5 μήνες. Αποφάσισα να κάνω στην άκρη, αφού -όπως νόμιζα- δεν είχα κολλήσει μαζί του κι αυτή μου φάνηκε καλή κοπέλα. Δεν ήταν σίγουρη τι να κάνει, αλλά τελικά τον συγχώρεσε απ’ την 1η μέρα κι είναι και πάλι μαζί. Αυτός αρχικά είχε το θράσος να με ρωτήσει αν έχω πρόβλημα που έχει κοπέλα και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη κι είπε πως την αγαπάει.

Πονάω πολύ όμως… Δεν μπορώ να τους βλέπω μαζί σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Από κοινούς μας φίλους και την κολλητή μου μαθαίνω πως ενδιαφέρεται ακόμα και δεν ήθελε να φύγω κι ότι ζηλεύει και αυτός όταν με βλέπει με φίλους. Είμαι σε απόγνωση. Κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι πως δεν έπρεπε να ολοκληρώσω τόσο γρήγορα μαζί του -αν και το ήθελα.

Η κολλητή μου μου λέει πως δεν πάλεψα για αυτόν και δεν έπρεπε να της τον «χαρίσω». Όμως πολλοί λένε πως δεν είναι έτοιμος για σχέση και δεν αξίζει να τον κυνηγήσω. Ξέρω πως όλα είναι μια ιδέα, αλλά όσο περισσότερο προσπαθώ να τον ξεχάσω και να συνεχίσω,  τόσο πιο πολύ κολλάω. Τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Τώρα τι να σου πω; Είπαμε, ζούμε στον 21ο αιώνα, όλα πια έχουν εξισωθεί, μαζί με αυτά κι η διεκδίκηση. Αλλά πες της κολλητής σου ότι της θειάς της το μπουγαδοκόφινο. Αυτό έλειπε να πρέπει να τον κυνηγήσεις κιόλας, ειδικά αφού η ίδια κολλητή μαθαίνει και σου μεταφέρει ότι ο λεγάμενος υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται και σε ζηλεύει κιόλας. Άστον εκεί, αφού αγαπά κιόλας το παιδί και περίμενε καμιά βδομαδούλα να ξε-αγαπήσει και τα ξαναλέμε καλύτερα τότε.

ΥΓ1: Δυόμιση μήνες; Ολόκληρους; Μιλάμε για δεσμό δηλαδή.

ΥΓ2: Ε ναι, αν η άλλη είναι καλή κοπέλα, μάνι-μάνι είναι από μόνος του ένας λόγος να μην τον γουστάρεις και τόσο τον άλλο.

ΥΓ3: Αλήθεια εσύ γιατί έφερες την καταστροφή; Κοπέλα έχει, δεν έχει και τίποτα χρέη στο δημόσιο. Α και την αγαπάει κιόλας, δείξε κι εσύ λίγη κατανόηση.

ΥΓ4: Η κολλητή σου αν δεν έχει δώσει εισαγωγικές για το Χάρβαρντ, να δώσει.

ΥΓ5: Ε καλά κι εσύ, μην τους κοιτάς απλά, πήγαινε και πες μια καλησπέρα, κανονίστε να βγείτε οι τρεις σας. Τώρα πια που γνωριστήκατε κιόλας, μια παρέα είστε.

ΥΓ6: Όχι, δεν έπρεπε να της τον χαρίσεις. Έπρεπε να τον κυνηγήσεις, να τον κερδίσεις, στον ένα μήνα να σε αγαπήσει κιόλας και μετά να πηγαίνει μόνο με κορίτσια που δεν αγαπάει και που δεν έχουν πρόβλημα που σε έχει κοπέλα. Έχει δίκιο η κολλητή σου, γιατί δεν την ακούς;

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!