Μαντάμ Σουσού

Μαντάμ Σουσού Είμαι με έναν 15 χρόνια μεγαλύτερο μου εδώ και 1,5 χρόνο…

Μου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο. Με φροντίζει, με προσέχει και είναι πάντα δίπλα μου. Παρά τους ψιλοτσακωμούς που έχουμε.

Τον τελευταίο ένα μήνα είναι κακοδιαθετος, μονίμως έχει νεύρα, η μόνη του ασχολία είναι το κινητό του και για μένα έχει ελάχιστο ενδιαφέρον. Μπήκα στον πειρασμό να ψάξω και τα δύο του κινητά, αλλά μάταιο γιατί δε βρήκα κάτι το πονηρό. Το να με πλησιάσει στο κρεβάτι το έχουμε ξεχάσει πλέον.

Και ναι, Μαντάμ Σουσού, μου μπαίνουν ιδέες ότι κάτι άλλο παίζει κρυφά από μένα. Έριξα το επίπεδο και τον παρακολούθησα βράδυ, αλλά πάλι δεν βρήκα κάτι το πονηρό, γιατί βαρέθηκα να παρακολουθώ για ώρες. Θέλεις να μου πεις τι γίνεται;

Υ.Γ δε θα ήθελα να γράψεις το όνομα μου καθόλου.

Αγαπημενότατη, Υπερτρισμέγιστη, Τιτανοτεράστια Άγνωστη Χ.

Σε νιώθω, η αντρική εμμηνόπαυση είναι θέμα ταμπού. Πάρ’ το χαμπάρι, ο κυριούλης σε νοιάζεται ακόμα, αλλά δυστυχώς σε βλέπει μόνο σαν ανιψιά του πλέον. Μάθε, ενημερώσου, υποστήριξέ τον. Είναι ώρες δύσκολες. Αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ότι σε παραμελεί και θα ξαναπάτε σύντομα για πρέφα και βανίλια υποβρύχιο στο καφενείο. Ξέρω, φοβάσαι ότι είναι πιπινολάτρης και ότι ίσως έχει βρει το επόμενο θύμα του. Αλλά σίγουρα το έχεις σκεφτεί όσο πρέπει το θέμα;

Θέλω να πω, είναι κι αυτά τα δυο κινητά που με τρόμαξαν. Κοίτα τα συρτάρια του για προκηρύξεις, όπλα και διαβατήρια. Κάπως έτσι την έπαθε η φίλη μου η Αμαλία, και μετά έπρεπε να σκύβει στο σωματικό έλεγχο για να δει τον Μιχάλη της για μισή ώρα κάθε βδομάδα. Ειδικά όταν μερικούς μήνες φτάσανε να μιλάνε την περισσότερη ώρα του επισκεπτηρίου για εκείνον τον ψηλό από τη Δραπετσώνα, η Αμαλία είχε καταλάβει ότι ό,τι είχαν μεταξύ τους ήταν πια στο παρελθόν.

Γι’ αυτό σου λέω, ακόμα κι αν αποκλείσεις τις παραπάνω ρεαλιστικές πιθανότητες καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη για όλα. Άρα την επόμενη φορά, εφοδιάσου με τάπερ, γυαλιά ηλίου, ενέσεις καφεΐνης και πολλά περιοδικά, ακολούθησέ τον για περισσότερη ώρα, και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει.

Αν βαρεθείς πάλι, θα ‘ναι καλό σημάδι.

Άνοιξε το χρυσό οδηγό, πάρε ντελίβερι έναν επαγγελματία ντετέκτιβ και φτιάξ’ τα μαζί του.

Φιλιά στα μούτρα
Η Σουσού σου

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού