Είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε συναισθηματικά για ένα κομμάτι μας που είναι τόσο βαθιά πρακτικό, όπως το κορμί μας. Είναι μια σχέση που λίγο-πολύ έχουμε δεδομένη και μόνο όταν λυγίσει μπροστά σε μια αναποδιά καταλαβαίνουμε πόσο πολύ το χρειαζόμαστε. Κάθε λέξη που πληκτρολογούμε, κάθε σκάλα που ανεβαίνουμε, κάθε βήμα, ανάσα, μετατόπιση, χρειάζεται το σώμα μας. Τρόποι υπάρχουν κι ο καθένας αφορά στην ανάγκη που δημιουργείται.

 

Βρες εδώ 300 ασκήσεις 

για να βρεις τη χαρά και την καλύτερή σου διάθεση!

 

Πολλοί θεωρούν ότι ένας από τους μόνους τρόπους να προσέξουμε το σώμα μας είναι η φυσική άσκηση. Ωστόσο, η άσκηση προκαλεί στρες στο σώμα μας που συχνά ξεχνάμε να διορθώσουμε. Όσο σημαντική είναι η άσκηση, είναι άλλο τόσο η ξεκούραση. Όταν γυμναζόμαστε εντατικά, χρειάζεται τουλάχιστον μία φορά τον μήνα να κάνουμε αθλητικό μασάζ. Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε τα μηνύματα που παίρνουμε από το σώμα μας. Μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε τον πόνο από πιθανό πιάσιμο ή αθλητικά τραύματα που ίσως να μας στοιχίσουν μήνες αποθεραπείας και βλέπουμε ειδικούς φυσιοθεραπευτές αμέσως μόλις τα αναγνωρίσουμε.

Μια υπέροχη επιλογή για όσους δεν έχουν την πολυτέλεια για μασάζ τόσο συχνά, είναι σχετικά νέας τεχνολογίας εργαλεία μασάζ που κυκλοφορούν στην αγορά, τα οποία προσφέρουν σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με το αθλητικό μασάζ από την άνεση του καναπέ μας. Το σημαντικό είναι να ακούμε το σώμα μας, να μην το κακομεταχειριζόμαστε και να μην το αφήνουμε ποτέ να φωνάζει για βοήθεια έχοντας φτάσει στα όριά του.

 

 

Βρες εδώ την έντυπη έκδοση του LEVEL UP και φτιάξε τη ζωή σου όπως ακριβώς τη θες!

Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις!

Ή κατέβασέ το τώρα σε όλες τις συσκευές σου!