Είναι βράδυ. Είσαι με το αμόρε στο σπίτι σου και ήρθε η ώρα για ταινία. Κάνεις και την ατμόσφαιρά σου με κεριά και κρασάκι. Το ένα φέρνει το άλλο είστε ήδη ξαπλωμένοι στον καναπέ και πέφτουν ήδη τα πρώτα παθιασμένα φιλιά. Συνεχίζετε την ταινία σας, τελειώνει το πρώτο μπουκάλι κρασί. Έρχεται το δεύτερο και όσο τελειώνει και αυτό ανάβουν περισσότερο τα αίματα. Θέλω να την κάνω δική μου σκέφτεσαι και το ίδιο σκέφτεται και αυτή. Τα φιλιά και τα αγγίγματα πέφτουν βροχή και δεν αργείτε και πολύ να βρεθείτε στο κρεβάτι. Τα ρούχα βρίσκονται ήδη στο πάτωμα και ξεκινούν τα προκαταρκτικά. Ξαφνικά βρίσκεσαι ανάμεσα από τα πόδια της. Και εδώ θα σου πω όλες τις τεχνικές για το τέλειο στoματικό σε μια γυναίκα για νύχτες απίστευτου πάθους.

Αρχικά μη σταματάς κάθε λεπτό για να τη ρωτάς αν της αρέσει. Την αποπροσανατολίζεις και δεν το θέλουμε αυτό. Ο γυναικείος κόλπος δεν αποκαλείται τυχαία ευαίσθητη περιοχή. Για αυτό οι άτσαλες και άγαρμπες κινήσεις δε μας βοηθούν ιδιαίτερα. Εσύ μπορεί να νομίζεις πως έτσι της δείχνεις το ατελείωτο πάθος σου για εκείνη αλλά αυτή δε θα το ευχαριστηθεί και πολύ. Επίσης, μην περιμένεις με το να τρίβεις απλά τη γλώσσα σου πάνω κάτω να της έρθει ο ουρανός σφοντύλι. Δοκίμασε διάφορους τρόπους μέχρι να καταλάβεις τι είναι αυτό που την ερεθίζει περισσότερο. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να γνωρίζεις τι είναι η κλειτoρίδα.

Πριν που σου είπα να μη σταματάς κατά τη διάρκεια του στoματικού -ε δεν το εννοούσα σε όλες τις περιπτώσεις. Σε μία περίπτωση επιτρέπεται. Μπορείς να της πεις πόσο σε ερεθίζει να της κάνεις στoματικό και πόσο σου αρέσει να τη γεύεσαι. Μην τον παρακάνεις όμως. Μία φορά θα της το πεις. Έπειτα, εκεί που είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα από τα πόδια της μπορείς να «τσιμπήσεις» λίγο τις ρoγες της. Θα της αρέσει πολύ. Παρόλα αυτά εκτός από τις ρoγες μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι και τα δάχτυλά σου καθώς και κάποιο ερωτικό βοήθημα. Θα απογειώσεις όλη την εμπειρία.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Ακόμα μπορείς να παρατηρήσεις τι την ερεθίζει από τα μουρμουρητά και τα βογγητά της αλλά και από τους σπασμούς στο σώμα της. Ναι αυτά σημαίνουν ότι της αρέσει ό,τι κάνεις και θέλει να το συνεχίσεις.

Και φυσικά, πειραματιστείτε! Δοκιμάστε κι άλλες στάσεις εκτός από την κλασική όπου αυτή είναι από κάτω και εσύ από πάνω της. Το ίδιο δεν κάνετε και στο κανονικό «κρεβάτι»; Γιατί όχι και στο στoματικό; Αν νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις και ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι την ερεθίζει και τι όχι, ζήτα της βοήθεια. Δεν είναι κακό. Θα σε κατατοπίσει αυτή. Αυτό που δεν πρέπει να πεις είναι «Τελειώνεις μωρό μου;», σίγουρα θα φανεί ότι βαρέθηκες και θα την αγχώσεις. Οπότε είναι βέβαιο πως αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα και δεν το θέλουμε αυτό. Να έχεις υπομονή και επιμονή. Και να θυμάσαι πως μια γυναίκα δεν μπορεί να έρθει τόσο εύκολα σε oργασμό όσο εσύ.

Κάτι ακόμα που ανήκει στα don’t είναι το να τραβηχτείς κατευθείαν όταν καταλάβεις πως φτάνει στην κορύφωση. Μπορεί να την αφήσεις στη μέση και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Αντίθετα μόλις το καταλάβεις άρχισε να την ερεθίζεις με αργές και απαλές κινήσεις ώστε να κάνεις τον oργασμό ακόμα πιο έντονο.

Σίγουρα υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν τους αρέσει να κάνουν στoματικό. Αλλά σε αυτούς που τους αρέσει ας ετοιμαστούν για πολύ καυτές βραδιές. Σκοπός στο κρεβάτι είναι να ικανοποιούνται και οι δύο παρτενέρ -ή και περισσότεροι- και όχι μόνο ο ένας. Ο απλός λαός λέει πως σωστός εραστής γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Θα διαφωνήσω. Γίνεσαι και παρά γίνεσαι. Make s@x guys!

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Θεοδώρα Αντωνιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου