Στα 3 eBook το 1 δώρο με το εκπτωτικό κουπόνι 3for2! Ανακάλυψέ τα!

ojhh

Αγαπημένη Μαντάμ Σουσού

Λοιπόν η ιστορία μου αρχίζει ως εξής: Είμαστε, σχεδόν, 3 χρόνια μαζί με τον Π.. Πριν αρχίσει όλο αυτό που έχουμε, μου είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει μόνο σεξ από μένα αλλά έλεγα πως «θα στρώσει» και θα με ερωτευτεί γιατί ήθελα να με αγαπήσει. Όχι με το ζόρι βέβαια, αλλά να νιώσει κάτι παραπάνω. Εκεί που αρχίζαμε, χωρίζαμε, εγώ έφευγα συνέχεια γιατί δεν άντεχα. Ήξερα ότι θα τελειώσει αργά ή γρήγορα όμως ξαναργυνούσα. Δουλεύαμε μαζί 2 χρόνια και δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα. Δεν ήξερα πώς να φερθώ στη δουλειά γιατί όλο έκανε γλύκες στις κοπέλες, με αποτέλεσμα εγώ να ζηλεύω γιατί μου φαινόταν λες και δεν υπήρχα.

Με χωρισμούς, τσακωμούς και όλα τα σχετικά, πέρασαν 3 χρόνια. Παρέλειψα να σου πω ότι για ένα διάστημα με είχε αφήσει κι εγώ πήγαινα και τον παρακαλούσα η χαζή. Τώρα θέλω να φύγω οριστικά, όμως πάλι γυρνάω· κι εκείνος δε με αφήνει σε ησυχία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Και να φανταστείς πως μια φορά την εβδομάδα μόνο βρισκόμαστε. Βοήθεια!

ΥΓ. 1: Ευχαριστώ πολύ άμα μου απαντήσεις, έστω και που θα διαβάσεις όλο αυτό!

ΥΓ. 2: Σκέφτομαι μήπως τελικά την πάτησε μαζί μου αλλά όταν κάνω κουβέντα για κάτι σοβαρό το κόβει!

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

 

Έστειλες για να σου πω πώς θα κάνεις τα μούσμουλα πορτοκάλια; Και μη βιαστείς να πεις όχι, γιατί ακριβώς αυτό ζητάς. Το μούσμουλο φύτρωσε σε μια μουσμουλιά και δεν προοριζόταν να γίνει κάτι άλλο εκτός από μούσμουλο. Αν θες πορτοκάλι, ψάξε σε καμιά πορτοκαλιά που κάνει πορτοκάλια.

 

ΥΓ. 1: Είστε σκέτο, όχι μαζί.

 

ΥΓ. 2: Στην επόμενη πρόταση έπρεπε κανονικά να τελειώνει η κουβέντα, ειδικά επειδή στο ξεκαθάρισε κιόλας.

 

ΥΓ. 3: Πώς θα σε ερωτευόταν; Εδώ είναι ήδη ερωτευμένοι και ξενερώνουν γιατί τους έκανε γλυκά μάτια μια θηλυκή μαϊμού και θα σε ερωτευτεί μετά από πόσα χρόνια επειδή τα βρίσκατε στο κρεβάτι;

 

ΥΓ. 4: Δε χωρίζατε καθώς δεν ήσασταν μαζί, απλώς τον έκοβες εννοείς.

 

ΥΓ. 5: Το ότι δουλεύατε μαζί τι σχέση έχει; Αν ήταν έτσι δε θα φλερτάραμε για να βρούμε κάποιον, θα περιμέναμε να προσληφθούμε.

 

ΥΓ. 6: Μιλάμε είσαι βράχος έτσι, ήδη έχεις φύγει και ξαναγυρίσει ίσα με δέκα φορές.

 

ΥΓ. 7: Τι κάνει και δε σε αφήνει να φύγεις; Δεμένη σε κάνα υπόγειο την έγραψες την επιστολή; Στείλε πού είσαι να ειδοποιήσουμε την αστυνομία αν είναι.

 

ΥΓ. 8: Μην ευχαριστείς εμένα που το διάβασα, κάνε κάτι να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου και κάνε αυτό που πρέπει.

 

ΥΓ. 9: Να έκανε τι; Να την πάτησε μαζί σου; Ναι προφανώς, γι’ αυτό καβλαντίζει μπροστά σου σε όλο το μαγαζί, για να σε ξεπεράσει βρε.

 

ΥΓ. 10: Αν κόβει σοβαρές κουβέντες, συνέχισε να τον ρωτάς μήπως την πάτησε μαζί σου. Αυτή την κουβέντα δε θα στην κόψει με τίποτα.

 

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού