photo1605

Αγαπητή Σουσού
Βλέπω οτι τα λες τσεκουράτα και είπα να σου πω και γω το νταλκά μου, μπας και βγάλω καμιά άκρη γιατί οι φίλες μου μου λένε άλλα αντί άλλων.

Εγώ ήμουν με ένα παιδί 3,5 χρόνια. Μια αποφράδα μέρα λοιπόν με παρατάει αφού έχω τραβήξει των παθών μου τον τάραχο μαζί του.

Ήμουν βλέπεις το σκυλάκι της σχέσης. Ούτε όταν τα είχαμε ήμουν ευτυχισμένη γιατί τον παρακαλούσα ακόμα και για να τον δω. Με χωρίζει λοιπόν, και γω το ρίχνω στο ποτό και το τσιγάρο που έχασα τον έρωτα της ζωής μου. Αυτός εξαφανίζεται.

Γνώρισα αρκετούς τύπους και με έναν απο αυτούς τα φτιάχνω τέλος πάντων. Μετά απο μια βδομάδα χωρίζω μ’αυτόν μεθάω και στέλνω στον πρώην μου μήνυμα.

Το αποτέλεσμα: με παίρνει τηλέφωνο και καταλήγουμε να μιλάμε για κανά εξάωρο. Τα σ’αγαπώ, μου λείπεις και τέτοια δεν τα παραλείψαμε βεβαίως- βεβαίως. Μου είπε επίσης ότι σε όποια γυναίκα και αν γνωρίζει κατι απο μένα ψάχνει σ’αυτη. Εγώ βέβαια του είχα τονίσει οτι τον βλέπω φιλικά και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Μέτα απο 3 μέρες κάνω πάρτυ στο σπίτι μου και μεθάω πάλι. Στις 6 το πρωί με παίρνει πάλι και μου λέει οτι ένιωσε οτι δεν είμαι καλά και ανησύχησε και πήρε να δει πως είμαι.
Τα σ’αγαπώ και μου λείπεις πάλι δεν παραλείφθηκαν, αυτή την φορά βέβαια του είπα οτι είναι πάντα ο καλύτερος μου φίλος και το απογείωσα. Μου είπε ακόμα οτι θα ναι πάντα δίπλα μου.

Φτάνει η μέρα της γιορτής μου μετά απο κανα δυο εβδομάδες και εγω τα εχω πάρει άσχημα που δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να μου ευχηθεί. Βγαίνω λοιπόν, πίνω και στις 3 το βράδυ -η ώρα που με έπαιρνε συνήθως για καληνύχτα- με παίρνει για χρόνια πολλά.

Αφού για κάποιο λόγο μου θύμισε τον τρόπο μου χωρίσαμε -too painful- μου είπε: αφού καμιά δεν ήταν σαν εσένα γιατί ζήλευα εγώ αρκετά. Τελικά καταλήξαμε να βάζουμε καμερα και να μιλάμε εκείνο το βράδυ για κανα 2ωρο. Σε κάποια φάση εγώ του λέω: να προσέχεις γιατί πια δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Και τι μου λέει; «Που ξέρεις μπορεί και να χρειαστεί να με ξαναπροσέξεις» Αυτό μάλιστα το είπε και 2 φορές.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;
 

Αγαπημένη μου Άγνωστη Χ,

το πας καλά. Περίπου.

Προφανώς και ο δικός σου σε θέλει πίσω ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Ίσως έχει μετανιώσει που σε χώρισε και πολύ πιθανό να σε έχει εκτιμήσει έστω και εκ των υστέρων. Μπορεί και όχι.

Κατ’ εμέ ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται.

Νομίζω το ‘χεις πάρει χαμπάρι αυτό ήδη αν κρίνω από αυτά που του λες.

Είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις παρακάτω ή να δώσεις άλλη μία ευκαιρία.

Το ότι σου πέταξε την ατάκα στο τέλος δε θα πρέπει να σου δίνει ελπίδες. Και αν σου δίνει δε θα πρέπει να του το δείξεις.

Αν τον θες πίσω οφείλεις, στον εαυτό σου κυρίως, να του δώσεις σαφείς γραμμές για το τι ανέχεσαι πλέον και τι όχι. Να ξέρει τι τον παίρνει και τι όχι.

Εγώ και πάλι θα σου πώ πως ακόμα και αν τα ξαναβρείτε δύσκολα δε θα ξαναπέσετε στα ίδια και στα ίδια και πολύ πιθανό στο τέλος να τον χωρίσεις εσύ μια και καλή. Για αυτόν είναι μέχρι να σε ξανακερδίσει, για ‘σένα είναι μέχρι να δεις ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα. Ούτε αυτός, ούτε και ‘συ.

Αν σε τρώει τόσο πολύ δοκίμασέ το, αλλά άσε αυτόν να σε ξανακατακτήσει. Εσύ απλά δείξε ανοιχτή σε κάτι τέτοιο αλλά και αδιάφορη ταυτόχρονα.

Τέλος ή κόψε τα ποτά ή άφηνε το κινητό σπίτι!

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!