Καλησπέρα Σουσού μου.

Παρακολουθούσα τις συμβουλές σου και σκέφτηκα γιατί όχι; Λοιπόν, είμαι 17 χρονών και μιλάω εδώ και 5 μήνες με έναν φοιτητή. Μου έχει ζητήσει αρκετές φορές να βρεθούμε αλλά συνέχεια το ακυρώνω. Και ο λόγος; Πέρσι , άρεσε στη φίλη μου και ήταν πολύ κολλημένη μαζί του. Δεν της έχω πει τίποτα και ούτε θέλω γιατί θα νιώσει άβολα και δε θα μου πει αυτό που πραγματικά σκέφτεται. Εγώ από την άλλη θέλω πολύ να βρεθώ μαζί του αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Εσύ τι γνώμη έχεις; Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο ρισκάροντας και να το μάθει ή να το τελειώσω ως έχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Το ότι τον ακυρώνεις μη φανταστείς ότι σημαίνει και πολλά, εφόσον εξακολουθείτε να μιλάτε. Ηθικά είσαι και πάλι εκτεθειμένη έναντι της φίλης σου και χάνεις και την ευκαιρία να γνωρίσεις και το γκομενάκι. Οπότε ή κόφ’ τον, ή προχώρα.

Αν θες να είσαι εντάξει, ενημέρωσε τη φίλη σου πριν βρεθείς μαζί του, αφού για να μιλάς μαζί του πέντε μήνες είναι προφανές ότι ενδιαφέρεσαι. Και είναι προφανές κι ότι ο αγαπημενότατος επέλεξε εσένα κι όχι τη φίλη σου. Κι αν είναι όντως φίλη σου, εδώ θα φανεί. Κι αυτό ισχύει και για σένα φυσικά. Οπότε άσε τις παπάτζες τύπου «να το τελειώσω ως έχει» στη Σουσού σου.

Η Σουσού σου ξέρει.

Και η Σουσού λέει αυτό που λέει η παροιμία. «Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει η πεθερά κι ο πεθερός».

ΥΓ1: «Ρισκάροντας να το μάθει» ποιος; Αυτός ή η φίλη σου;

ΥΓ2: Διάβαζε χρυσούλι μου να γίνεις κι εσύ φοιτήτρια σαν αυτόν και αποφασίζεις σε κάνα μήνα. Δεν είναι μέρες για σεκλέτια τώρα.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού