Καλημέρα σας,

καταρχήν σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων διότι τα θέματα σας είναι υπέροχα και με έχουν βοηθήσει αρκετές φορές. Είμαι 19 ετών φοιτήτρια οικονομικού και έχω μία σχέση εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Είμαστε μαζί από τα 16 μας.

Λέω περίπου τρία χρόνια διότι χωρίσαμε για 5 μήνες από πέρσι τον Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Όμως δεν σταματήσαμε στιγμή να αγαπιόμαστε. Λένε ότι όταν το γυαλί σπάει δεν ξανά ενώνει όμως στην δικιά μας περίπτωση είναι τελείως διαφορετικά, όχι μόνο ένωσε αλλά είμαστε και καλύτερα από πριν.

Απλώς υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα, που ονομάζεται «πρώτη ξαδέλφη»

Είχε πάει στο σπίτι του 3-4 μήνες πριν χωρίσουμε, τότε δηλαδή που άρχισαν και τα σοβαρά προβλήματα και οι τσακωμοί.

Είχε αφήσει την οικογένεια της σε ένα χωριό όπου και έμενε (τα δύο μικρά παιδιά της και τον άντρα της) και είχε έρθει να ζήσει για 6 μήνες με την οικογένεια του αγοριού μου δηλαδή με την αδερφή της μαμάς της στην πόλη για να κάνει σεμινάρια κομμωτικής (παράλληλα με clubbing).

Ευθυνόταν πιστεύω με σοβαρές ενδείξεις για την κακή πορεία όπου τότε είχε πάρει η σχέση μου. Έβαζε λόγια κοινώς ή γνωστή Κατίνα χωριάτα. (Δεν έχω τίποτα με τις χωριάτισσες , έχω συγκεκριμένα με αυτού του τύπου τις γυναίκες).

Είναι 32 χρόνων και έχει παντρευτεί εδώ και 12 χρόνια ενώ είναι με τον άντρα της εδώ και 14. Από ότι έχω μάθει από το αγόρι μου βαριέται τον άντρα της , δεν της αρέσει, τον θεωρεί λάθος της, έχει μετανιώσει για τον γάμο της και γενικότερα ψάχνεται. (Δεν χωρίζει γιατί δεν έχει οικονομική ανεξαρτησία και ο άντρας της έχει σταθερό καλό μισθό).

Μετά τους 6 μήνες που θα έμενε στο σπίτι του αγοριού μου θα επέστρεφε σπίτι της.

Θα έμενε Ιανουάριο με Ιούνιο.

Εγώ αρχές Απριλίου χώρισα όπως σας είπα και πιο πάνω, ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, έμαθα ότι μετακομίζει κάποια τετράγωνα πιο εκεί, από το μέρος που μένει το αγόρι μου, καθώς ο άντρας της πήρε μετάθεση.

Όλο το καλοκαίρι ήταν συνέχεια μαζί και δέθηκαν κάπως με το αγόρι μου. Μέχρι εκεί το καταλαβαίνω. Τα προβλήματα ξεκινούν αργότερα όμως. Έρχεται ο Σεπτέμβριος και αποφασίζουμε με τα πολλά και με τα λίγα να τα ξαναβρούμε με το αγόρι μου.

Και μέχρι εκεί όλα καλά .

Μέχρι που καταλαβαίνω ότι τον φωνάζει συνέχεια σπίτι της. Είτε για καφέ είτε για ποτό… και το κυριότερο να μείνει σπίτι της συγκεκριμένα όταν λείπει ο άντρας της ή για να βγει με τον άντρα της και το αγόρι μου να κρατήσει τα μωρά.

Εγώ πιστεύω ότι έτσι μου λέει το αγόρι μου και ενώ ο άντρας της θα έχει υπηρεσία θα βγαίνει με άλλους.

Τέλος πάντων θα μου πείτε είναι πρώτα ξαδέρφια και θα με βγάλετε τρελή αλλά και πάλι δεν είναι ακριβώς έτσι. Θα μου πείτε καλά είσαι τρία χρόνια με αυτό το αγόρι και τον έχεις για τόσο ανήθικο; Να σας προλάβω και να σας απαντήσω ότι τον αγαπάω πιο πολύ και από την ζωή μου και ότι όχι δεν μου έχει δείξει ποτέ δείγματα ότι είναι ανήθικος.

Η “κυρία” αυτή όμως (εμφανίσιμη δεν θα την έλεγα ιδιαίτερα αλλά βλέπεται) είναι απογοητευμένη από αυτό που έχει στο σπίτι της και πχ. Έχει κάνει προφίλ στο facebook και στέλνει στα ξαδέρφια της φωτογραφίες της να της ανεβάζουν και να λένε καλά λόγια ας πούμε, για να την βλέπουν και να την κάνουν φίλη άντρες.

Να μου πείτε ο άντρας της δεν καταλαβαίνει τίποτα; Να σας πω την αλήθεια, δε νομίζω να καταλαβαίνει. Τέλος πάντων φωνάζει συνεχώς το αγόρι μου να βγαίνουν αγκαλιά φωτογραφίες και τον αποκαλεί συνέχεια μωρό μου κτλ.

Δεν ζηλεύω σε καμία περίπτωση τίποτα από την κυρία ούτε σε θέμα μόρφωσης (δεν το σχολιάζω καν) ούτε σε θέμα ομορφιάς (εκείνο είναι που δεν θα σχολιάσω, ίσως νομίζετε ότι είμαι ψώνιο όμως ειλικρινά αν είχα και κάτι στο ελάχιστο να ζηλέψω θα το έλεγα).

Καθόμασταν μία μέρα στο δωμάτιο του και βρήκα δύο γράμματα όπου θέλω σε γενικές γραμμές να σας πω τι του έλεγε: το πρώτο γράμμα -μερικές φορές όταν λέω καλά είμαι θέλω να με κοιτάξει κάποιος στα μάτια να με κρατήσει σφιχτά αγκαλιά και να μου πει το ξέρω ότι δεν είσαι, είμαι εγώ κοντά σου! (Και συμπληρώνει) είμαι εγώ κοντά σου αγάπη μου να το θυμάσαι πάντα ψυχή μου ότι και αν θελήσεις σ’αγαπάω πάρα πολύ αδυναμία μου, θέλω να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου δεν θα αφήσεις ποτέ κανέναν να σε στεναχωρεί και να σε πληγώνει δεν αξίζει κανένας πίστεψε με μόνο ΕΣΥ αξίζεις εγώ θα είμαι κοντά σου ότι και να χρειαστείς, όταν θα θες να μιλάς θα είμαι πάντα εδώ, θα μου λείψεις απίστευτα σ’αγαπάω πάρα πάρα πάρα πολύ!

Αυτά τα γράμματα του τα είχε δώσει πριν τα ξαναβρούμε.
Ξέρει το αγόρι μου ότι τα έχω δει, άλλωστε τα διάβασα μπροστά του και δεν είπε κάτι.
Ξέρει ότι έχω πρόβλημα μαζί της και ότι δεν θέλω να πηγαίνει σπίτι της και όμως το κάνει άλλες φορές κρυφά γιατί ξέρει ότι θα μαλώσουμε και άλλες φανερά (και πάλι μαλώνουμε).
Ξέρει ότι την θεωρώ υπεύθυνη που χωρίσαμε (όχι εξολοκλήρου υπεύθυνη, αλλά έβαλε άπειρα το χέρι της) και μου λέει ότι ήταν να γίνει και έγινε τότε και πως δεν φταίει αυτή.

Από όλα αυτά που σας είπα και πριν καταλαβαίνετε τι πιστεύω .

Πιστεύω ότι τον θέλει, του στέλνει μηνύματα στο facebook και μέσα στην απελπισία της ναι πιστεύω ότι μπορεί να έχει φτάσει και σε αυτό το σημείο. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μέσα στο καλοκαίρι ενώ δεν ήμασταν μαζί μήπως έγινε κάτι μεταξύ τους.

Έκανα και εγώ κάτι σαν σχέση ας πούμε με δύο αγόρια όπως και αυτός με δύο τρεις όλο εκείνο το διάστημα.

Ξέρω ότι ακούγεται τρελό όμως πιστεύω ότι έγινε κάτι μεταξύ τους και απλά το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό .

Έχει πέντε έξι μήνες που ξανά είμαστε μαζί και αυτό δεν το ξεχνάω στιγμή. Δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Ξέρω ότι μπορεί να είναι στο μυαλό μου όμως από την άλλη, τόσα σ’αγαπάω στο facebook, γράμματα, έλα σπίτι μου, πέρνα για καφέ, έλα να ανεβάσουμε φωτογραφίες και ο τρόπος που του μιλάει δεν παραπέμπει σε πρώτο ξάδερφο.

Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου γι’ αυτήν ξέρω ότι με λατρεύει το αγόρι μου όπως και εγώ εκείνον… ή έχει γίνει κάτι και μου το κρύβει… ή όλα είναι στο μυαλό μου… ή του την πέφτει τόσο φανερά και εκείνου το μυαλό δεν πάει καθώς την θεωρεί αίμα του… ή δεν ξέρω και εγώ τι… please Ι need help!

Καλησπέρα σας,

δεν είσαι τρελή, στοπ
έχουν πηδηχτεί, στοπ
δε θα το παραδεχτούν, μάλλον ποτέ, στοπ
άμεση απομάκρυνση και των δύο από τη ζωή σου, στοπ

move on and don’t stop.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού