«Σουσού μου,

Είμαι τρία χρόνια σε σχέση μ’ ένα πολύ καλό παιδί. Με σέβεται, μ’ αγαπάει και μ’ εμπιστεύεται απόλυτα. Έλα όμως που εγώ δε μ’ εμπιστεύομαι. Έχει χαθεί τελείως το πάθος κι ο,τι εκδρομούλες κι εκπλήξεις και να οργανώσω δε μου φουντώνει καμία επιθυμία πια.

Είδα και τυχαία τον πρώην μου, πράγμα που οδήγησε στο ν’ ανταλλάξουμε και κάποια μηνύματα. Τίποτα το ερωτικό όμως. Απλώς, από τότε, υπάρχουν στιγμές που τον σκέφτομαι πολύ.

Είμαι σε δίλημμα. Αγαπώ τον σύντροφό μου, όμως υπάρχουν φορές που σκέφτομαι τον πρώην μου. Φταίει που περνάμε μια κρίση στη σχέση μας; Μήπως είναι σημάδι ότι πρέπει χωρίσω; Ή να προσπαθήσω παραπάνω με τον σύντροφό μου;»

 

 

 

Αγαπημενότατη άγνωστή μου Χ,

Η μόνη περίπτωση στην οποία θα μπορούσα να ξέρω αν πρέπει να χωρίσεις γιατί τελείωσε ή απλώς περνάτε μια κρίση, θα ήταν αν έμενα για κάνα μήνα στο ίδιο σπίτι μαζί σας και σας έβλεπα να λιώνετε στους καναπέδες χωρίς ίχνος ερωτισμού μεταξύ σας. Έτσι θα μπορούσα να κρίνω αν θέλετε ηλεκτροσόκ να συνέλθετε, ή απλώς να διαλέξετε ποιος θα πάρει τι χωρίζοντας.

 

ΥΓ.1: Αμ, αν ήταν κακό παιδί, δε θα είχατε φτάσει και τα τρία χρόνια.

 

ΥΓ.2: Ναι τρομάρα του, σε εμπιστεύεται, αλλά δεν αρκεί κιόλας αυτό.

 

ΥΓ.3: Θέμα εμπιστοσύνης τίθεται όταν ενώ κι οι δυο παίρνουν από τη σχέση αυτό που χρειάζονται, ένας κάνει βλακεία ή βλακείες. Αν δεν παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι από μια σχέση (γιατί αν δεν υπάρχει πάθος δεν είναι σχέση, είστε αδελφάκια), τότε κακώς σου έχει εμπιστοσύνη.

 

ΥΓ.4: Πριν τις εκδρομούλες και τις εκπλήξεις, δοκίμασες να το συζητήσεις; Δεν ξέρω αν δίνει λύση, πάντως είναι πολύ πιο οικονομικό.

 

ΥΓ.5: Ο πρώην δε θα ήταν πρώην αν δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Απλώς μες στην πείνα σου κακομοίρα μου, τον βλέπεις κι αυτόν σαν δεκανίκι. Δε θα βρεις λύση εκεί.

 

ΥΓ.6: Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι σκέφτεσαι τον πρώην. Στην πραγματικότητα σκέφτεσαι τον εαυτό σου και πολύ καλά κάνεις.

 

ΥΓ.7: Φταίει που προφανώς και δεν το έχετε αντιμετωπίσει κατάμουτρα, για να ξέρετε αν είναι κρίση ή σημάδι πως έκλασε η νύφη, οπότε σχόλασε ο γάμος.

 

ΥΓ.8: Ο μόνος λόγος να προσπαθήσεις παραπάνω με τον τωρινό, θα είναι αν όντως το θέλει και το θες. Κι αν όχι, πάμε παρακάτω.

 

ΥΓ.9: Ξαναδιάβασε το 8, είπα παρακάτω, μην το μπερδέψεις με το παραπίσω.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού