Πόσα παιχνίδια μπορεί να παίξει το μυαλό σου ώστε να φουντώσει το κορμί σου και να το καθοδηγήσει τυφλά στα δίχτυα του πάθους; Απανταχού εγκεφαλικοί, ελάτε να ενωθούμε! Ξαφνικά εμφανίζεται το αντικείμενο του πόθου σου, αυτό που στριφογυρνάει στις φαντασιώσεις σου και νιώθεις να σε κατακλύζουν ενδορφίνες και μόνο στη σκέψη του.

Τι μπορεί να σου κάνει μια σκέψη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα; Μπορεί να σε κρατάει σε μία χαρούμενη επιφυλακή, να σε κινητοποιεί, να σε εξιτάρει και να σε γεμίζει έξαρση. Κι εκεί που έχεις κάνει 20 φορές πρόβα το σενάριο να κατακτάς αυτό το πολυπόθητο τρόπαιο έρχεται η στιγμή που το ΄χεις μπροστά σου κι όλα σου φωνάζουν πως ήρθε η ώρα!

Η αμηχανία αρχίζει να σε κατακλύζει, οι παλάμες ιδρώνουν, ξαφνικά το κορμί κοκαλώνει κι αφήνεσαι στον αυτόματο. Το μυαλό προστάζει να το ζήσεις και ξαφνικά σταματάει ο χρόνος. Ένα δήθεν τυχαίο άγγιγμα στο χέρι προσφέρει ατελείωτα ρίγη στο σώμα και στην καρδιά σου. Το αίμα κυλάει πιο γρήγορα κάνοντας τη ροή του αισθητή και οι παλμοί σου δυναμώνουν επικίνδυνα. Τα δάχτυλά σου γίνονται υπερευαίσθητα και η παραμικρή, απειροελάχιστη κίνηση του αγγίγματος στέλνει σήματα έρωτα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η δύναμη της σκέψης, αναζωπυρώνει τις φαντασιώσεις σου κι έχεις ήδη φτάσει λίγα βήματα πριν την κορύφωση από ένα απλό ταπεινό άγγιγμα στο χέρι.

Αν είσαι μάλιστα και σε χώρο που δεν μπορείς να αντιδράσεις ιδιαίτερα, το μέσα σου φουντώνει ακόμα πιο πολύ γιατί η δύναμη του εγκεφάλου σου ξεπερνάει την επιφάνεια μιας πιο ξεκάθαρης πράξης όπως π.χ. ενός φιλιού, χρησιμοποιώντας ως όπλο της, την προσμονή. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Φαντάζεσαι την αντιστοίχηση αυτού του αγγίγματος με τον τρόπο που θα σε αγγίζει στα επίμαχα σημεία, με το ύφος του φιλιού του κι ίσως αυτά να είναι επαρκέστερα από τις ίδιες τις πράξεις. Φαντάσου να σε κοιτάνε έντονα και καθηλωτικά δυο μάτια και χωρίς καμία λεκτική επικοινωνία ή ξεκάθαρη κίνηση να σε αγγίζει ένα χέρι με αργές ερεθιστικές κινήσεις δηλώνοντάς σου το ενδιαφέρον του και περνώντας σου την ενέργειά του.

Μερικοί άνθρωποι έχουν πολύ έντονη την εγκεφαλική διέγερση κι αν πετύχουν τέτοιου είδους ταίρι, η σύνδεση μπορεί να είναι ηλεκτροφόρα. Ένα άγγιγμα πλέκει σενάρια που είναι σαν να ξεπήδησαν από το πιο αισθηματικό μυθιστόρημα και ικανοποιούν τον εμπλεκόμενο εξιτάροντας κάθε ίχνος φαντασίας του. Γιατί, τι να το κάνεις το φιλί, το χούφτωμα και μια ξερή επαφή; Σβήνει η ενέργειά τους σε δευτερόλεπτα. Η αισθαντικότητα, η προστυχιά και η σεξουαλικότητα που μπορεί να κρύβει το αργό απαλό άγγιγμα στο χέρι μπορεί να τριβελίζει στο μυαλό σου ακόμη και μετά από πολύ καιρό.

Κι αν ταιριάξεις την ακόρεστη επιθυμία του μυαλού σου μ΄ ένα απλό άγγιγμα, φαντάσου τι θα γίνει στις υπόλοιπες  περιπτύξεις όπως και στα βαθύτερα σκιρτήματα που μπορείς να νιώσεις μ΄έναν τέτοιου είδους συνοδοιπόρο.  Βρες αυτόν τον άνθρωπο και ζήσε τον έρωτα, με άλλου είδους προσέγγιση, με μια μαγική ενέργεια να σε κατακλύζει. Γιατί, εδώ που τα λέμε, το θέμα δεν είναι πάντα το πού σε αγγίζει κάποιος, αλλά και το πώς. Αν αυτά τα δύο συνδυαστούν, τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

 

Συντάκτης: Γεωργία Βλασερού
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου