Γεια σου αγαπημένη Σουσού.

Είχαμε μιλήσει και την προηγούμενη εβδομάδαγια ένα τύπο που θα ερχόταν από απόσταση και δε σε άκουσα και την πάτησα. 🙁

Περάσαμε πολύ ωραία το διήμερο, ήμασταν σχεδόν συνέχεια μαζί ήταν πάρα πολύ τρυφερός μαζί μου, όλο αγκαλιές και φιλιά και τελικά ολοκλήρωσα μαζί του.

Όταν ήμασταν στην καφετέρια με ευχαρίστησε που του έδειξα τα μέρη και μου λέει όταν έρθεις Αθήνα τον Δεκέμβριο θα κάνω το ίδιο και αν θες να σε φιλοξενήσω και έχεις ένα άνθρωπο δικό σου τώρα εκεί. ;;O,τι χρειαστείς μου λες.

Και έμενα με έπιαναν κάποτε οι ανασφάλειες και τον ρωτούσα αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε το ίδιο και μου λέει ναι αμέ και αν δε θα με ξεχάσει τώρα που θα φύγει και μου είπε ότι δεν έχει αλτσχάιμερ.

Και μου λέει θα είμαστε σε επαφή όταν έφυγε και έχει σχεδόν μια εβδομάδα από τότε και ούτε ένα μήνυμα!

Δεν το περίμενα, έχω στεναχωρεθεί και δε στέλνω ούτε κι εγώ από εγωισμό και λέω όταν στείλει να αργήσω να απαντήσω και να είμαι ψυχρή ή αν κάνει πολλές μέρες να στείλει να μην απαντήσω καθόλου

Εσύ τι πιστεύες;
Τίνα 25

 

Τινάκι μου γλυκό,

δε μ’ ακούς. Δε μ’ ακούς και θα σε μαλώσω.

Τελικά το πήγες το γράμμα Τινάκι μου.

Δεν το χες δει χαλαρά όμως και την πάτησες. Από τη στιγμή που του ‘δωσες αυτό που ήθελε, περιμένεις να σου ξαναστείλει τώρα;

Οι λόγοι που μπορεί να το κάνει είναι:

α) αν ξανάρθει και ψάχνει για πήδουλο
β) για cyber/sexting με μια δόση ρομαντισμού
γ) για να κόψει κίνηση

κατά βάση πρέπει να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι. Αυτό που θα κάνεις όμως θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι και όμορφα. Όχι να μιζεριάζεις ή να στεναχωριέσαι.

Εγώ θα σου έλεγα να δεις τι παίζει στη γειτονιά σου καλύτερα. Κάπου κοντά. Άντε τρία τέταρτα απόσταση. Άσε τα υπερατλαντικά πουλάκι μου.

Αν σε γουστάρει θα στο δείξει. Αν και δε νομίζω.

Μακάρι να βγω ψεύτρα.

ΥΓ. Είσαι τυχερή. Με πέτυχες στις καλές μου.

 

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού